bello sto link...e soprattutto utile! dice che ci vogliono 7-8 ore...e poi spiega tutto il procedimento! ma la cosa più importante le che BISOGNA NASARLA par saver se la è cota..e qua co sti nasi...fra tutti...ma soprattutto, mi el bistecca ...e pin ghin svemo! w il partito nasista! il bocia
si, ma no ste farme bestemar sio ganea.. el ga dita come che la va preparada ma nol ga dita che mentre che se la varda par otto ore col bicer in man la và bagnada con la conza dove che dentroa ghe se birra e naranse.. sti qua noi capisse un casso.. Dan vara de portar la telecamera che mettemo noi el fimato de come che la fata.. vanti mo, vanti!
2 commenti:
bello sto link...e soprattutto utile!
dice che ci vogliono 7-8 ore...e poi spiega tutto il procedimento!
ma la cosa più importante le che BISOGNA NASARLA par saver se la è cota..e qua co sti nasi...fra tutti...ma soprattutto, mi el bistecca ...e pin ghin svemo!
w il partito nasista!
il bocia
si, ma no ste farme bestemar sio ganea..
el ga dita come che la va preparada ma nol ga dita che mentre che se la varda par otto ore col bicer in man la và bagnada con la conza dove che dentroa ghe se birra e naranse..
sti qua noi capisse un casso..
Dan vara de portar la telecamera che mettemo noi el fimato de come che la fata..
vanti mo, vanti!
Posta un commento